dimecres, 10 de febrer del 2016

CONVOCATÒRIA PER POSAR EN MARXA EL PROJECTE DE L'HORT A L'ESCOLA EL CASTELLOT


Benvolgudes famílies,

A la darrera Assemblea de l'Ampa, al mes de novembre, es van plantejar alguns dels objectius que teníem marcats per aquest curs d'enguany 2015/16.

Un dels mateixos era el muntatge d'una petita zona al pati de parvulari destinada com a "HORT ESCOLAR". Després de mirar i remirar, hem fixat el proper dissabte 27 de febrer per a fer-lo possible. És per aquest motiu que us animem que us apropeu aquell dia a l'escola amb els vostres fills/es i que vinguin també ells/es a fer-lo possible. Ens agradaria que fos una acte totalment familiar amb un tarannà cooperatiu. Porteu les eines que tingueu a mà: cubells, pales, rasclets,.. La convocatòria serà a les 10h i quan acabem, l'Ampa hi posarà algun refrigeri i pica-pica.

Lligat a aquest acte, sorgeix un altre que també vam donar a conèixer a l'Assemblea: la creació d'una "BORSA DE VOLUNTARIAT" que ens aporti mans, idees i maneres de fer conjuntament i que vulguin col.laborar en dur a terme algunes de les fites que ens anem marcant. Així que si és el vostre cas, voleu ajudar la Junta en activitats puntuals i no sabeu com, aquesta és una magnífica oportunitat!!!! Ens envieu un mail a ampacastellot@gmail.com o deixeu un paperet amb les vostres dades a la bústia física que té l'Ampa a la porta de l'escola.




BENEFICIS DE TENIR UN HORT ESCOLAR

"Segons un estudi de la Royal Horticultural Society, els horts escolars milloren la intel·ligència dels nens, ajudant-los a desenvolupar diferents habilitats que els permeten enfrontar-se a la vida en el FUTUR, milloren la comprensió del llenguatge i les matemàtiques, els coneixements científics, les relacions socials, l’estat i habilitats físiques, la conducta i el sentit de la responsabilitat, beneficis que no es poden obviar i pel que aquesta societat britànica anima que tots els col·legis i escoles comptin amb un jardí o hort escolar com a part de l’educació."

Més informació: JORNAL.CAT