Activitats extraescolars


 L'AMPA s’encarrega de les activitats extraescolars de l’alumnat.   2020/2021 

Oferim activitats que ajudin a construir progressivament la personalitat de cada infant; a descobrir i desenvolupar les seves aptituds, així com també la seva capacitat expressiva i creativa. 

Així proposem realitzar diversos tallers que varien el seu contingut per tal d'adaptar-se a les edats dels infants. Aquest any podem gaudir de:
 • ACOLLIDA: durant aquesta estona, els nens/es poden esmorzar; pinten, estudien, juguen espontàniament... sota la supervisió de la monitora.
 • LUDOTECA: durant aquesta es oferir un espai de temps d’oci per a tots els infants de totes les edats de l’escola, que necessitin gaudir d’una estona divertida i lúdica. Es faran diferents activitats (jocs de taula, conte-contes, manualitats, teatre, danses, etc.). Un espai on el/la monitor/a proposarà activitats i el grup decidirà el que vol realitzar. 
 • ANGLÈS: a The Moose English Academy ens basem en l’aprenentatge a partir del mètode de la immersió lingüística, el qual es centra en l’objectiu d’intensificar l’aprenentatge d’una segona llengua per tal d’aconseguir en el menor temps possible el màxim coneixement i capacitat comunicativa de la llengua apresa. Per a més informació:  www.themooseacademy.com
 • TEATRE DE TITELLES: per fer teatre de titelles no és necessari que el nen/a sigui un artista i tingui una qualitat innata per a això, ni haurà en que vulgui divertir-se, inventar i interpretar històries, i fer amics. Els nens aprenen a connectar amb les seves emocions i a reflexionar sobre elles, aprenen a posar-se en el lloc del personatge que representen, arribant a comprendre diferents maneres de veure el món en el qual viuen. Les titelles permeten als nens sentir-se més segurs, ajudant-los a desinhibir-se i a guanyar confiança en si mateixos.
 • ESCACS: plantegen tot un repte pel que està jugant, davant d’un problema complex ha de trobar una solució o vàries i decidir la millor estratègia.
 • TAEKWONDO: desenvolupar la capacitat personal i arribar a una millora tan física com mental usant la pràctica de l’art marcial.
 • GUITARRA: engloba tècniques que permeten els nens i nenes a aprendre a tocar aquest instrument tan cultural, desenvolupant així capacitats d’expressió, sensibilitat, memòria i comunicació, a més de fomentar la seva àrea més creativa. Cada infant haurà de portar la seva pròpia guitarra. Model i mida us informarà el monitor/a el primer dia.
 • TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES: aproparem els infants a scrapbooking, goma eva, fang, quilling, pintura, treballs amb materials reciclats.
 • SKATE: aprendran a iniciar-se en aquest esport i realitzar tècniques bàsiques.
 • RÍTMICA: aprendran exercicis específics per treballar la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i l’expressió corporal. Els ajudarà també a enfortir els músculs; millorar la memòria i la coordinació amb el grup; corregir males postures que puguin adquirir en el futur, i ser més conscients de si mateixos i del seu propi cos. 
 • ACROIOGA: es fomenta la connexió entre els companys, a través del joc, la imaginació i la interacció. Aprendran postures de ioga en parelles i poc a poc s'introduiran elements d’acrobàcia. 
 • COSTURA: aprenen a desenvolupar la seva curiositat i imaginació per crear els seus propis dissenys, fer els patrons i cosir les seves pròpies creacions: roba, accessoris, bosses, motxilles ... Amb aquest taller desenvolupen la motricitat fina de manera pràctica, agradable i divertida.  
 • SCRATCH: potencia certes habilitats com el pensament sistemàtic i el pensament lògic. Amb aquesta activitat desenvoluparan habilitats mentals mitjançant l'aprenentatge de la programació sense necessitat de saber programar. 

  P3 / P4 / P5

  1R / 2N

  3R / 4RT

  5È / 6È

  Dilluns

  Acroioga

  Anglès

  Escacs

  Escacs

  Patinatge

  Patinatge

  Ludoteca

  Ludoteca

  Ludoteca

  Ludoteca

  Dimarts

  Anglès

  Taekwondo

  Scratch

  Tècniques artístiques

  Ludoteca

  Ludoteca

  Taekwondo

  Taekwondo

  Ludoteca

  Ludoteca

  Dimecres

  Ludoteca

  Guitarra

  Tècniques artístiques

  Anglès

  Guitarra

  Ludoteca

  Ludoteca

  Ludoteca

  Dijous

  Teatre de titelles

  Tècniques artístiques

  Anglès

  Costura

  Ludoteca

  Ludoteca

  Ludoteca

  Scratch

  Ludoteca

  Divendres

  Rítmica

  Ludoteca

  Skate

  Skate

  Acroioga

  Acroioga

  Ludoteca

  Ludoteca

  Ludoteca

                                                                                                                  IMPORTANT!!!
  TOTS ELS DIES DE LA SETMANA HI HA SERVEI DE LUDOTECA (PER TOTS ELS CURSOS) PER A LES FAMILIES QUE HO NECESSITIN.
Si no hi ha un mínim de 6 infants inscrits a l’extraescolar, aquesta quedarà anul·lada; passant a escollir entre la segona opció extraescolar (en cas que existeixi) o al servei de ludoteca.
En cas de donar-se aquesta situació l’AMPA es posarà en contacte amb vosaltres per informar.

PREUS
Extraescolars
Dies
Preu
1 dia a la setmana
25 €/mes
2 dies a la setmana
35 €/mes
3 dies a la setmana
45 €/mes
4 dies a la setmana
55 €/mes
5 dies a la setmana
60 €/mes

Servei ludoteca FIXE

Es considera una extraescolar

Servei ludoteca ESPORÀDIC
16.00 – 17.00
7 €/dia

Anglès
Matrícula
20 € (única quota)
Material
28 € (única quota)


Servei acollida FIXE
Horari
Preu
7.45 a 9 h
45 €/mes
8 a 9 h
40 €/mes
8.30 a 9 h
25 €/mes
2 setmanes de 8 a 9 h
25 €/mes
Servei acollida ESPORÀDIC
Es pot comprar un tiquet
el mateix dia a la monitora.
4 €/dia
Es pot adquirir un bonus de 10 tiquets per a tot el curs escolar.
30 €

   NOTES IMPORTANTS:   
 1. Si la inscripció és pels 5 dies de la setmana per tots els fills/es, el 2n fill/a inscrit tindrà un 25% de descompte en la quota i per al 3r un 50%.
 2. El cobrament serà mensual i per anticipat, al voltant del dia 10 de cada mes. La mensualitat del mes de setembre serà complerta i per compensar el mes de juny no es cobrarà res.
 3. Recordar-vos que cal ser soci de l’AMPA per poder gaudir del servei d’extraescolars. La inscripció a una o més activitats extraescolars implica l’acceptació de pagar la quota d’associat (40 € anuals per família que es cobrarà durant el mes de juliol).
 4. Per notificacions de les extraescolars: altes/baixes, canvis de número de compte... és imprescindible notificar-ho a la Comissió d’Extraescolars per la següent via: email ampacastellot@gmail.com
 5. En la mesura que sigui possible intentarem que es duguin a terme TOTES les activitats, de totes maneres, la junta de l’AMPA, es reserva el dret a fer modificacions i canvis segons les necessitats.
 6. ANGLÈS: aquest nou curs els extraescolars d’anglès seran impartits per una acadèmia (themooseacademy). L’activitat d’anglès és el mateix preu que una altra extraescolar 25€/mes. Al mes d’Octubre es girarà la cuota de la matrícula (20€) i al mes de Novembre el material (28€/una única quota) per facilitar el pagament per a les famílies. Un cop inscrits al curs no es torna ni matrícula ni material. Els alumnes de P3, P4 i P5 no hauran de pagar material, ja que no tindran llibre.