dijous, 29 de gener del 2015

AUDICIÓ DE CORDA. ESCOLA DE MÚSICA CONTRAPUNT


El curs passat, des de l’Escola Contrapunt, van encetar una nova etapa en les audicions individuals d’instrument. Aquest canvi va venir motivat per dues raons. Per una banda, els darrers anys havíen tingut un augment de l’alumnat que feia impossible mantenir les audicions de tots els instruments concentrades en una mateixa sessió, però també, per altra banda, crèien fermament que aquest nou format facilitaria el contacte entre tots els que intervenen directament en l’ensenyament musical dels alumnes: pares i mares, mestres i els mateixos instrumentistes.

Després de l’èxit d’aquest nou format i tenint en compte que aquest curs s’han incorporat nous municipis amb un considerable increment de l’alumnat, tornen a repetir el mateix model. Aquest any, però, per donar encara més importància a les audicions, les concentraran en una sola setmana en la que s’aturaran les classes per poder-hi dedicar tots els esforços.

Centrar les audicions en un instrument i fer-ne dues cada any, permet que tots els alumnes hi participin d’una manera molt individualitzada, la qual cosa és molt positiva de cara a preparar-los per enfrontar-se al públic i, a més, també ens permet veure la seva evolució.

Us convidem, doncs, a gaudir d’aquestes audicions d’una manera lúdica, però també a participar-hi amb una mirada crítica, per poder ajudar als instrumentistes a créixer musicalment.