Activitats extraescolars


 L'AMPA s’encarrega de les activitats extraescolars de l’alumnat. 

Oferim activitats que ajudin a construir progressivament la personalitat de cada infant; a descobrir i desenvolupar les seves aptituds, així com també la seva capacitat expressiva i creativa. 

Així proposem realitzar diversos tallers que varien el seu contingut per tal d'adaptar-se a les edats de infants. Aquest any podem gaudir de:

  • ANGLÈS: El sistema Helen Doron English. Aquest utilitza la metodologia de la llengua materna que consisteix en l’escolta repetida d’històries, ritmes i cançons, el reforç positiu per augmentar la confiança, jocs i interacció amb l’idioma i aproximació a la llengua des del mètode de les d’intel·ligències múltiples (VAK). 
  • PSICOMOTRICITAT: Els infants a través de les seves accions corporals: com jugar, saltar, manipular objectes, etc. aconsegueixen situar-se en el món i adquireixen intuïtivament els aprenentatges necessaris per a desenvolupar-se a l’escola i en la vida. D’aquesta manera lúdica, sense assabentar-se treballen conceptes relatius a l’espai, els temps, l’equilibri, els sentits.
  • DANSA: És una forma d’expressió utilitzant el moviment del cos, al mateix temps que serveis per entretenir-se, divertir-se i gaudir amb moviments rítmics del cos. Amb aquesta edat es potencia la motricitat corporal i ajuda a desenvolupar les capacitats de moviment.
  • TAEKWONDO: És un esport que treballa l’exercici físic fent servir pràcticament totes les parts del cos, apart de ser un art marcial que treballa mitjançant la disciplina i el respecte, i serveix com a mètode d’educació a través del cos i l’estimulació de l’ús de la ment.
  • HIP HOP / DANSA MODERNA: És un estil de ball que engloba diferents tècniques corporals i de moviment. Al ser una tipologia de ball modern, tant els nens com les nenes estan còmodes realitzant-lo. L’objectiu final és millorar la coordinació mitjançant el ritme de la música i del cos, tot aconseguint-ho amb classes dinàmiques i divertides.
  • PATINATGE: Amb els més petits els iniciarem amb el món dels patins ensenyant-los a mantenir-se drets amb els patins, fer desplaçaments llargs, saber frenar i poder realitzar moviments al ritme de la música. I amb els grans desenvolupar noves tècniques de patinatge combinant-lo amb salts, cabrioles i figures.
  • SKATEBOARD: És una activitat esportiva on es treballa molt la flexibilitat, la concentració, l’equilibri, el treball en equip... És una manera diferent de fer esport i a la vegada, de treballar diferents objectius els quals són importants pel creixement del nen/a, d’una manera molt diferent.
  • TEATRE: El teatre obre als nens les portes a la creació, al conte, a la imaginació, però sobretot a la diversió. L'objectiu de l'expressió teatral és que el nen assimili amb major facilitat les nocions d'espai i temps, desenvolupi la seva imaginació, aprengui a escoltar-se a si mateix i als altres, augmentar la seva sensibilitat i saber valorar el treball de l'altre, i al mateix temps, que s'atreveixi a assumir el risc. 
  • TALLER DE TEATRE DE TITELLES: Les titelles permeten als nens sentir-se més segurs, ajudant-los a desinhibir-se i a guanyar confiança en si mateixos. L'objectiu és que el nen aprecïi i conegui el teatre de titelles a través de les tècniques per a la seva elaboració i la seva representació i, d’aquesta manera, enfortir la seva imaginació i creativitat. 


Descarregar butlleta d'inscripció

  • ESCOLA DE MÚSICA "CONTRAPUNT": L’objectiu d’una escola de música ha de ser la democratització dels estudis musicals de qualitat. És a dir, el model pedagògic i de gestió ha d’afavorir l’accés a la música a tots els estrats econòmics de la societat. Això implica l’establiment d’unes quotes assumibles per la major part de les famílies. En aquest sentit, la nostra escola s’identifica plenament amb el corrent d’escoles que treballa per aquest objectiu. L’exemple més representatiu d’aquesta corrent a nivell internacional es sens dubte el “Sistema de Coros y Oquestas de Venezuela”


   SERVEI D'ACOLLIDA:   
Es un servei que oferim a aquelles famílies que per motius laborals necessiten portar als seus fills/es a l'escola abans de l'horari lectiu. En aquest espai els infants se sentiran ben acollits i es trobaran amb activitats relaxades, agradables i lliures per tal d'afavorir la relació inter generacional dels infants. El servei és de Dilluns a Divendres de 08:00 h a 09:00 h - Infantil i Primària. 

La persona que us trobareu és la Marian Sadurní.

Preu alumne fixe de 8 a 9h.: 40 €/mes
Preu alumne fixe 30min de 8:30 a 9h: 25 €/mes
Preu alumne fixe 2 setmanes al mes de 8 a 9h.: 25 €/mes
Preu alumne esporàdic: 3€/dia.

Hi haurà la possibilitat de comprar Bonus de 10 acollides vàlides per a tot el curs escolar a 25€.